Why a themeclub?

Mijn nieuwe themeclub is nu live!

De themeclub geeft je toegang tot al mijn themes. Je kunt mijn themes zelf aanpassen en ze worden voortdurend bijgewerkt op basis van jullie feedback. Alle themes zijn beschikbaar in 2 versies (een stand-alone HTML versie, en een versie speciaal voor October CMS) en zijn bijzonder goed gedocumenteerd.


Waarom een theme?

Webdesign is een multidisciplinair proces waarin erg veel disciplines bij elkaar komen (tekst schrijven, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie,  vormgeving, ontwikkeling, etc.). Het is onnodig duur om voor elke nieuwe website het wiel opnieuw uit te vinden.

Voor bedrijven met een groter budget is het vaak geen probleem om een team van experts in te huren om een website succesvol neer te zetten maar voor kleinere bedrijven is dat anders. Kleinere bedrijven maken vaak gebruik van de diensten van een "webdesigner". Dat is meestal een vormgever of een ontwikkelaar. Het is echter maar helemaal de vraag hoeveel kaas zo iemand heeft gegeten van de overige disciplines die ervoor nodig zijn om een website succesvol neer te zetten.


Voor vormgevers

Een theme geeft vormgevers een solide framework om binnen te ontwerpen zonder bang te hoeven zijn dat hun website niet goed presteert in zoekmachines, op verschillende schermen of in verschillende browsers of slecht converteert.

Als vormgever kun je alles zelf ontwerpen maar heb je misschien geen zin, tijd of vaardigheden om zelf een website te bouwen. Een goed theme kan je dan op weg helpen. Al mijn themes worden geleverd met een duidelijke handleiding voor jou en een brochure voor je eindklanten.

Mijn themes zorgen ervoor dat je ontwerp automatisch responsive is en zijn voorzien van zoekmachine vriendelijke copywriting die zelf kan worden aangepast en conversie tools voor o.a. niewsbrieven, contactformulieren etc.


Voor ontwikkelaars

Een theme geeft ontwikkelaars een solide basis voor een mooi ontwerp.

Als ontwikkelaars kun je alles zelf bouwen maar heb je misschien geen zin, tijd of vaardigheden om zelf een ontwerp te maken. Een goed theme kan je dan op weg helpen. Al mijn themes worden geleverd met een duidelijke handleiding voor jou en een brochure voor je eindklanten.

Mijn themes zorgen ervoor dat je ontwerp automatisch responsive is en zijn voorzien van zoekmachine vriendelijke copywriting die zelf kan worden aangepast en conversie tools voor o.a. niewsbrieven, contactformulieren etc.


Voor doe-het-zelfers

Ben je zelf een beetje handig? Gebruik mijn themes dan om je eigen website te maken.

Het is logisch dat je niet teveel wilt betalen voor je website, maar je website is wel het online hoofdkantoor van je bedrijf. Het is niet alleen belangrijk dat je website er professioneel uitziet. Je website moet een uitstraling hebben die aantrekkelijk is voor je doelgroep. Mijn themes geven je genoeg vrijheid om zelf aan de slag te gaan, maar zorgen er ook voor dat je binnen de lijntjes blijft kleuren.


Waarom een themeclub?

Je kunt een theme voor een enkele website kopen (de doe-het-zelfer) maar je kunt ook een licentie kopen om een theme op meerdere websites te mogen gebruiken. Of een licentie om al mijn themes te mogen gebruiken. Je hoeft themes dan niet afzonderlijk te betalen maar hebt een abonnement dat je recht geeft op de laatste versie van al mijn themes.

Al mijn themes zijn voorzien van zoekmachine vriendelijke copywriting die zelf kan worden aangepast en conversie tools voor o.a. niewsbrieven, contactformulieren etc. Daarnaast geef ik je op de website richtprijzen voor webontwikkeling, onderhoud en hosting met voorbeelden van offertes, licenties en overeenkomsten voor eindgebruikers.

Wiego Bergsma

Wiego


Stijlers is a tradename of:

briddle logo

For more information:

Wiego

Wiego Bergsma
06-25015775
briddle.nl

EN | NL