Website verhuizen

Binnenkort verhuist je website en E-mail naar een nieuwe aanbieder. De verhuizing van een website zal doorgaans nooit op vrijdag plaatsvinden (i.v.m. het weekend) en meestal 's avonds (minder bezoekers). Voor de verhuizing is akkoord nodig per E-mail.

Tijdens de verhuizing zullen je website en E-mail slechter of helemaal niet bereikbaar zijn. In de uren nadat de verhuizing in gang is gezet zal een steeds kleiner deel van de website bezoekers je oude website zien en een steeds groter deel je nieuwe. Je website en E-mail zullen meestal binnen een aantal uren weer gewoon werken maar in sommige gevallen kan dit langer duren. In dat geval ontvang je hiervan melding per SMS.

Je kunt de voortgang ook zelf checken via dnschecker.org.

E-mail

Na de verhuizing maak je bij mij standaard gebruik van zakelijke E-mail van Fastmail.com. Je ontvangt je wachtwoord per SMS.

Fastmail staat toe je oude E-mails te importeren. In dat geval zullen al je oude mails gewoon beschikbaar blijven via Fastmail. Het is echter niet altijd mogelijk om oude E-mails te importeren. Zorg er daarom voor dat je oude E-mails voor de verhuizing ook al zijn binnengehaald in een programma als Outlook of Thunderbird. 

  • Na de verhuizing kun je de gratis App van Fastmail gebruiken om te mailen via je telefoon.
  • Na de verhuizing kun je de webmail van Fastmail.com gebruiken.
  • Na de verhuizing kun je een E-mail client (Outlook, Thunderbird) op je PC gebruiken om te mailen. Zie Fastmail.com voor de instellingen.Stijlers is a tradename of:

briddle logo

For more information:

Wiego

Wiego Bergsma
06-25015775
briddle.nl

EN | NL